Téged is vár a Mátrai Bornapok!

2016. május 25. 08:18 - Észak-magyarországi régió

Zamatos borok, jó zene és változatos programkínálat - ez a Mátrai Bornapok! Idén május 27-29. között tedd magad szabaddá és ízleld meg a Mátrai Borvidék legfinomabb nedűit.

matra_borvidek.jpg

A háromnapos rendezvény idején minden korosztályra gondoltak a szervezők. Az első két napon leginkább felnőtt programok várják az érdeklődőket, sok-sok koncert, borkóstolás, borverseny. Megrendezésre kerül a III. Mátrai Borvirtus is, amely a játékos kedvű nagykorúakat invitálja meg egy hangulatos vetélkedőre. Ennek keretein belül nemcsak hordón lovagolhatnak a résztvevők, hanem összemérhetik a puliterelési tudományukat is. Minden estére a jó hangulatot Magyarország neves előadói szolgáltatják, úgy mint az Irie Maffia, Fábián Juli & Zoohacker, a Margaret Island és még sokan mások. A harmadik, egyben utolsó napon, amely gyermeknap is egyben, napközben a lurkók kedvében járnak, meseelőadással, bábszínházzal és interaktív műsorral. Délután pedig a Te-Mit-Tudsz tehetségkutatón csillanthatják meg tudásukat a merészebbek.

Amit fontos megjegyezned az idei Mátrai Bornapokról: május 27-29., Gyöngyös - Fő tér, jó hangulat, borok, koncertek, ott a helyed!

matrai_bornapok_2016_majus.jpg

További infók:

www.gyongyok.com

Facebook - Mátra

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr908742858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása