Napbor Ünnep Egerszalókon

2016. június 21. 11:38 - Észak-magyarországi régió

Különleges, változatos ételekkel és zamatos borokkal várja a gasztronómia szerelmeseit június 24-25-én a Napbor Ünnep Egerszalókon.napbor_unnep_2.jpg

A St. Andrea Borászat színvonalas kikapcsolódási lehetőséget kínál a hétvégén. A házigazda, Dr. Lőrincz György többszörös díjnyertes borász, 2009-ben az év bortermelője Magyarországon. A páratlan borok mellett a különleges ételek is nagy szerepet kapnak. A Gasztro-sarokban megkóstolhatjátok az egerszalóki Sik Sajt Műhely sajtjait, a Vegnano kávézó kávéit, a Macok Bisztró és a Senator-Ház ételkülönlegességeit és sok más finomságot is. Mindkét napon jazz koncertet hallhattok Tóth Dávid és Siklósi Viktória előadásában, illetve szombat este Szűcs Antal Gábor és Gál Péter latin hangulattal varázsol el mindenkit. A sportosabbak sem maradnak ki a programokból, szombaton délelőtt biciklitúra indul a Hangács-dűlőbe. Kedvcsinálónak íme egy kis ízelítő a korábbi Napbor Ünnepekről:

www.standrea.com

Napbor Ünnep

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr228828190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása