Borkóstoló pincepörkölttel - Fröccs Fesztivál, Gyöngyös, 2016

2016. július 19. 12:22 - Észak-magyarországi régió

Új boros programmal hívogat Gyöngyös! Július 23-án a Fröccs Fesztivál téged is vár!
matraaljai_panorama.jpg

Borkóstolóval, pincepörkölttel és élőzenével csábít mindenkit kikapcsolódásra az idén először megrendezésre kerülő Fröccs Fesztivál Gyöngyösön.

A program első része a bortúra, ezen belül a résztvevők a Farkasmályi Pincesoron, illetve Gyöngyösön is szabadon választott sorrendben kereshetik fel a pincéket, egy pincében 3 féle bort kóstolhatnak meg. A túrát a szervezők javaslata alapján érdemes a Farkasmályi Pincesoron kezdeni, mert az egyik kóstoló helyszínén pincepörkölt várja a bortúrázókat.

A résztvevőket külön buszok szállítják a Gyöngyös főterétől 3 km-re lévő Farkasmályi Pincesorhoz, de a helyszín autóval és kerékpárral is könnyen megközelíthető. Akik pedig elég edzettnek érzik magukat, akár gyalogosan is megtehetik a távot.

A túra utolsó állomása a Mátrai Borok Háza, ahol fröccskóstoló és Gyöngyös hangjainak több órás élőzenei koncertje várja a vendégeket. Lehetőség van rá, hogy aki csak az utóbbi program iránt érdeklődik, csupán arra váltson jegyet.

Tehát akkor nézzük át röviden: finom borok, jó zene, remek hangulat: ez a gyöngyösi Fröccs Fesztivál!

www.gyongyos-matra.hu

Fröccs Fesztivál

froccs_fesztival_plakat.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr228900334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása