Vissza a középkorba - XVII. Siroki Várnapok

2013. június 13. 15:52 - Észak-magyarországi régió

Valóban a középkorba csöppenhet vissza az, aki 2013. június 15-16-án ellátogat a XVII. Siroki Várnapokra. A hangulatról nem csak a vár különleges atmoszférája, hanem a rengeteg színes program is gondoskodik.

Adott egy felújított, önmagában is kiváló programot ajánló vár. Válasszunk ki egy hétvégét, fűszerezzük meg érdekes programokkal, adjunk hozzá egy csipetnyi zenét és készen is van a fesztivál. Na jó, talán ennyire nem egyszerű a képlet, de mindenesetre örülhetünk, hiszen remek szórakozást kínál hétvégére  a Siroki Várnapok.

Lesznek itt lovagok, íjászbemutató, szittya lovasíjászok, és még sokan mások. Szombaton a Kurul Dobosok tüzesítik a hangulatot, de a színházkedvelőknek is kedveznek: szombaton szabadtéri színpadon megtekinthetik a Csókos asszonyt.

További kiegészítő program például a Miamanó színház előadása, Gólyalábasok és a Gyöngyösi Mazsorett csoport, de a fő attrakciót természetesen estére tartogatják. Szombaton az Extázis koncertje zárja a napot és egyben szolgáltatja a talpalávalót. Vasárnap este a Díszpolgári cím átadását az ún. Tárogatófesztivál követi, majd a hétvége leghíresebb fellépőjeként a Varga Feri és Balássy Betty duó lép színpadra. A rendezvény zárásaként tűzijátékkal festik meg az eget.

Reméljük, hogy kellemes programban lehet részünk a hétvégén, és jövőre ismét visszatérhetünk a már "nagykorú" rendezvényre.

További információ és részletes program a Siroki vár honlapján >

sirokivar.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr635359691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása