VIII. Jósvafői Hucul Lovasnapok és V. Nemzetközi Patkolókovács Verseny

2016. augusztus 02. 12:04 - Észak-magyarországi régió

Idén is izgalmas bemutatókkal, versenyekkel és programokkal vár minden érdeklődőt a VIII. Jósvafői Hucul Lovasnapok és V. Nemzetközi Patkolókovács Verseny!hucul_lovasnapok3.jpg


Augusztus 5-7.
között a jósvafői Fedeles Lovaspálya átadja magát a lebilincselő programoknak. Itt mindent megtalálhatsz, ami a lovakhoz kapcsolódik. Lesz lovasíjász-, Pusztaötös, Csikósbemutató, díjugrató verseny gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, huculpóló, ménesbehajtás, huculösvény sport és még sok-sok érdekesség. A huculösvény sport egy ügyességi játék a lovaknak, amely 4 féle akadálypályából áll: épített, természet adta, vizes és hegyes akadálypályából. A patkolókovácsok szombaton és vasárnap mutathatják meg, hogy milyen fémből….fából faragták őket. Több számban versengenek, készíteniük kell meglepetéspatkót, rajz utáni patkót, de a csapatversenyben is megmérettetnek. Azonban nem csupán a patkók létrehozásában, de a patkolásban is otthon kell lenniük, mivel a szakmai zsűri ezt is értékelni fogja. Ha mindig is kíváncsi voltál rá, hogyan készül egy patkó, hogyan brillíroznak a lovak egy nehéz akadálypályán vagy visszatekintenél őseink hogyan is nyilaztak a lovaikról, akkor ezt a programot neked találták ki!
hucul_lovasnapok1.jpg

www.anp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr418927828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása