Kékesre fel! kerékpáros teljesítménytúra

2016. június 20. 12:23 - Észak-magyarországi régió

Hobbikerékpárosok figyelem! Július 2-án Te is részese lehetsz a Tour de Hongrie kerékpárversenynek. Ne hagyd otthon a kétkerekűd!tour_de_hongrie_2.jpg

Tour de Hongrie kerékpárverseny hosszú múltra tekint vissza, hiszen a legelső versenyt 1925-ben rendezték meg. A verseny idén június 28-án rajtol el és július 2-án ér az Észak-magyarországi régióba. Ugyanezen a napon, a profik versenye előtt kerül megrendezésre a Kékesre fel! teljesítménytúra. A körverseny királyetapjának is nevezett, legnehezebb Kékestetői szakaszt először az amatőrök vehetik birtokba. 18 kilométeres hegymenet, 800 méteres szintemelkedés, Gyöngyösről a Kékestetőre – ez aztán a kihívás! Ha érzel magadban elég kitartást, jó az állóképességed és van hozzá megfelelő országúti kerékpárod, ne habozz, jelentkezz a megmérettetésre!
tour_de_hongrie.jpg

További infók a versenyről és nevezés:

www.tourdehongrie.hu

Kékesre fel! nevezés és részletek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr708824612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása