Szerelmes hétvége Noszvajon

2013. február 12. 15:35 - Észak-magyarországi régió

Különleges Bálint-napi programok várják azokat, akik a február 15-17. közötti hétvégén Noszvajra látogatnak.

blint_nap.JPG_53277.jpg

Akik egyedi készítésű jegygyűrűről álmodoztak, mindenképp keressék fel Antik Anti kovácsműhelyét, ahol  házi kenyérrel és forralt borral is várják a látogatókat. A jegygyűrű kovácsolást követően akár rögtön lehetőség nyílik az egy napra szóló házasságkötésre, nászút gyanánt pedig a Szerelemjárat kínál nem mindennapi élményt.

A gasztronómia iránt érdeklődők a Gazdaházban kemencés süteményeket süthetnek és mézeskalácsot díszíthetnek, az édességek elmajszolása után pedig a Kívánságfára akaszthatják kívánságcéduláikat. Szombat este a nap megkoronázásaként a hagyományos Valentin-bál szolgáltat kikapcsolódási lehetőséget.

A hétvégén Noszvaj szállásadói és éttermei is akciós ajánlatokkal várják a párokat, valamint azok akik minden programon részt vesznek és „útlevelüket” a legtöbb szolgáltatóval aláíratják, 2 éjszakás 2 főre szóló szállást nyerhetnek.

További információk az eseményről > 

További információk Noszvajról >

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr1005065823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása