Új turisztikai pályázatok Észak-Magyarországon 2013-ig

2011. január 17. 11:22 - torosziget

Az Észak-magyarországi ROP 100 milliárdos keretéből a legnagyobb szelet, azaz 39 milliárd jut turisztikai fejlesztések finanszírozására.

A kiírók szándéka egy pályázóbarátabb struktúra létrehozása, ahol egyfordulós pályázatok lesznek, csökken a beadandó mellékletek száma, csökkennek a beadandó dokumentációk, gyorsul a pályázati procedúra. Lesznek olyan pályázatok, ahol lehet akár 100%-os a támogatási intenzitás, gyorsul a kifizetés és az előleg intézménye olyan területeken is bevezetésre kerül, ahol eddig még nem volt lehetséges.
A legfontosabb gazdaságpolitikai célok között a munkahelyteremtés ösztönzése kiemelt szempont, valamint a személyi kiadások növelése is fontos.

Január 14-től folyamatosan jelennek meg a turisztikai pályázatok az Új Széchenyi Terv keretén belül, elindult az helyi és térségi TDM pályázat is, illetve további két másik pályázat a Turisztikai szolgáltatások fejlesztése, valamint a Rehabilitációs szolgáltatások fejlesztése a Gyógyító Magyarország – Egészségipari Programon belül.

Észak-magyarországi pályázatok az alábbi linken érhetőek el, illetve összefoglalójuk a letölthető dokumentumban található.

http://ujszechenyiterv.gov.hu/content/7265

2013-ig rendelkezésre álló források teljes egésze megnyílik ez évben, így a torta utolsó nagy szelete jelenik meg, további keret nem várható már, így fontos, hogy időben reagáljanak a turisztikai szolgáltatók és a turisztikai attrakció gazdák, önkormányzatok a kínálkozó lehetőségek kihasználása érdekében.

Áttekintés a pályázatokról:
itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/media/file/SZT_EM_turizmus_2011_01_14.doc

Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr732589820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása