Mezõkövesden is várják az árvízkárosult gyerekeket

2010. június 25. 09:25 - hanyikur

Az észak-magyarországi régiót sújtó árvíz utáni munkálatok javában zajlanak, próbálják helyreállítani azt, amit a víz lerombolt, elsodort. A szülõknek nagy segítség, ha gyermekeiket néhány napra biztonságban tudhatják. A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) második alkalommal szervez üdültetést az árvízkárosult gyermekek számára.

Június 25-30. között 40 fõ érkezik Szendrõrõl Matyóföld szívébe, Mezõkövesdre. A program során a gyerekek megismerkedhetnek a helyi szokásokkal, élõ néphagyományokkal és attrakciókkal, elfelejthetik a közelmúlt nehézségeit.

A program megszervezésében és lebonyolításában közremûködtek: Mezõkövesd Önkormányzata, Zsóry Gyógy- és Strandfürdõ, Zsóry Zsibongó Ifjúsági Tábor, EKMK Eger, Dobó István Vármúzeum, Kobolákné Ágnes idegenvezetõ, Petõ Anna mézeskalács készítõ, Noszvaj Önkormányzata, Noszvaj Idegenforgalmi Egyesület, Vita Crystal Cégcsoport.

Az RMI ezúton szeretné minden szolgáltatónak, vállalkozónak, önkormányzatnak, szervezetnek, magánszemélyeknek és közremûködõnek megköszönni a felajánlást.

Szólj hozzá!
Címkék: mezőkövesd

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr662108473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása