Indul az I. Palóc kanyar

2010. március 25. 11:55 - hanyikur

„Palóc kanyar” néven autós csillagtúrát szervez a 36 Jó Palóc Közhasznú Egyesület. A cél az egyesület területén lévõ kistelepülések idegenforgalmi, kulturális értékeinek bemutatása, megismertetése, baráti kapcsolatok, partnerség és együttmûködés kialakítása, illetve erõsítése a településeken élõ és a térségbe látogató fiatalok között, vagyis a jövõ építése a múlt eszközeivel.

A kétnapos túraversenyre április 3-4-én kerül sor. A központi programoknak Kazár, az Egyesület székhelye ad helyet, a csapatok mindkét napon innen rajtolnak majd nógrádi felfedezõ útjaikra.

A versenyre bármilyen típusú személygépkocsi nevezhetõ, és bárki rajthoz állhat, de a 4 fõs csapatokban legalább egy nõi versenyzõnek kell lennie. Nevezni még március 26-ig lehet a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével.

További információ: www.palockanyar.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr341867450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása