Újra itt a várva-várt Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok!

2016. szeptember 22. 16:27 - Észak-magyarországi régió

A nagy múltra visszatekintő Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok ideje ismét elérkezett, idén szeptember 30. és október 2. között lehetünk részesei a szüreti forgatagnak.tokaji_szureti_napok_fokep2.jpg

A hagyományosan október első hétvégéjén tartandó Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napokat 1932 óta rendezik meg, a település egyik legnagyobb eseménye minden évben. Ezért is fektetnek igen nagy hangsúlyt a színvonalas programokra.  Kínálatban nincs hiány, lesznek gyermekprogramok, gasztronómiai programok, néptáncbemutató, borkóstoló, a helyi borászatok pedig nyitott pincékkel csábítanak mindenkit egy finom nedű elfogyasztására. A nap fénypontja a szüreti felvonulás, aki nem vett részt még hasonlóban, annak mindenképpen ott a helye, hiszen a felvonulás visszarepít mindenkit a régi időkbe. Esténként koncertekkel várják a kikapcsolódásra vágyókat, fellép Fenyő Miklós, Odett, Cozombolis, Wellhello és még sokan mások. Az esemény ideje alatt a helyi borvidék vendége Eger és az Egri Borvidék. Ha Te is szeretnél részese lenni Tokaj egyik legnagyobb fesztiváljának, ne habozz, legyél ott szeptember 30-október 2. között!

www.tokaj.hu

www.tokaj-turizmus.hu

Hangulatfokozónak megmutatjuk, hogy ilyen volt a 2014-es Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok:

 

tokaji-szureti-napok-jpg.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr211706935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása