Kapcsolatban az olvasókkal - bárki írhat nekünk!

2010. március 17. 15:23 - Papp Tünde

Az alábbi levelezés is jól példázza: bárki, bármikor kereshet bennünket bátran, szívesen válaszolunk! Ha bármilyen kérdésetek van az Észak-magyarországi régióról, írjatok nekünk a blogon keresztül.

"Tisztelt Cím!
Előre is elnézést kérek, hogy ilyen apróság miatt zavarok. A lányommal gyűjtjük a hűtőmágneseket, és a barátaink kaptak Önöktől az utazás kiállításon egy nagyon szép mágneses könyvjelzőt. A bombariadó miatt mi már nem tudtunk körbejárni és így az Önök standjához sem jutottunk el. Szerettem volna megérdeklődni, hogy maradt-e esetleg még belőle, és ha igen, van-e rá valamilyen lehetőség, hogy mi is kapjunk? Szívesen küldenék érte felbélyegzett borítékot, de bármilyen más megoldás is érdekel.
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Enikő Budapestről"

Szívesen teljesítettük a kérést, a kiállításon résztvevők között sok-sok ajándék került kiosztásra. A vasárnapi bombariadó miatt kár lett volna, ha kimarad a gyűjteményből  egy Észak-magyarországi könyvjelző.

Hamarosan meg is érkezett a köszönőlevél:

"Tisztelt Szerkesztő!
Tegnap megérkezett az Önök levele a könyvjelzőkkel és egyéb ajándékokkal. A gyerek nagyon örült mindegyiknek:-). Hálás köszönet értük!
Üdvözlettel:
Enikő Budapestről"

Szólj hozzá!
Címkék: javaslat

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr791847210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása