Megújul Salgótarján belvárosa

2010. január 07. 09:13 - Szóbanforgó

Megújul Salgótarján 1960-as években kialakított belvárosa, az önkormányzat kiemelt projektje elnyerte a kormány támogatását - közölte a város polgármestere az MTI-vel szerdán. A felszíni parkolóhelyeket, parkolóházat, ifjúsági kulturális komplexumot és a közterületek burkolatcseréjét tartalmazó beruházáshoz 1,2 milliárd forintos állami támogatást kap a város - mondta el Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz).  Ezt a pénzt 381 millió forintos saját forrással és 619 millió forint külső tőke bevonásával egészítik ki.

Az Apolló Mozi épületében komplex ifjúsági központot alakítanak ki. Helyet kap majd benne zenekari próbaterem, artmozi, ifjúsági tanácsadó iroda, drámapedagógiai műhely és szórakozóhely is. (MTI)

Szólj hozzá!
Címkék: salgótarján

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr621653425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása