Hófesztivál a Mátrában

2016. január 21. 16:35 - Észak-magyarországi régió

Idén is elrajtol a Hófesztivál a mátraszentistváni Síparkban! A 2016. január 28-30. között megrendezésre kerülő fesztivál a téli sportok szerelmeseinek szívét kétségtelenül megdobogtatja. 

matra_hofesztival2_2016_480.jpg

A háromnapos rendezvény a 0. napon, január 28-án, bemelegítéssel kezd, előzetes regisztráció után egész napos sí- és snowboard kurzus veszi kezdetét, hazai oktatókkal.

A következő két nap is tartogat még érdekes programokat: lesz Országos Snowboard Diákbajnokság, Mátra Ski Classic Retró Sí- és Snowboard verseny, amelyen 4 kategóriában indulhatnak a versenyzők. Ez utóbbi megmérettetésen a részvételi feltétel a nevezési díj megfizetésén felül, hogy az adott kategóriára jellemző korhű ruházattal és felszereléssel kell teljesíteni a távot.

matra_retro_hofesztival_480.jpg
Minden nap családi vetélkedők, gyermekműsorok, esténként pedig sídiszkó várja a résztvevőket. Az 1. nap Király Viktor ad koncertet, a második, záró napon délután Beliczai Balázs humorista szórakoztatja a közönséget, este pedig a Bogi and The Berry koncert után, 19 órától kezdetét veszi a népzenével egybekötött Betyárok Tüze záró show.

Érdemes elmenni a Hófesztiválra, nemcsak a kecsegtető programajánlat miatt, hanem azért is, mert az előrejelzések szerint hó várható, ami különösen kedvez az eseménynek.

Részletes programajánlóért látogass el a Hófesztivál honlapjára és facebook oldalára!

www.hofesztival.hu

Hófesztivál 2016, Sípark, Mátraszentistván

matra_hofesztival_2016_600.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr418299714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása