Miskolci Kocsonya Farsang 2016

2016. január 15. 14:16 - Észak-magyarországi régió

Az ország egyik legnagyobb téli bulija újra itt van!

kocsonyafarsang_2016.jpg

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang, ebben az évben is sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel vár mindenkit. Gyermek- és családi programok, rengeteg gasztronómiai és kézműves árus, illetve a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakjainak koncertje: Magashegyi Underground, Belga, Nagy Feró és a Beatrice, Cloud 9+, Hooligans és még sokan mások.

Az eseménynek Miskolc belvárosa ad otthont, a koncerteket pedig 3 helyszínen lehet megtekinteni (Becherovka színpad – Városház tér, Miskolc Autó színpad – Erzsébet tér, Kultmix színpad – Szinva terasz).

Egy szó, mint száz: ezt a rendezvényt nem érdemes kihagynod! A mulatság január 28-án 15 órakor kezdődik és egészen január 31-én 18 óráig tart, ráadásul minden programja ingyenes.

És persze miskolci kocsonya is lesz minden mennyiségben.

Még több információért és a részletes programért látogass el az esemény honlapjára.

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr998274974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása