Tokaj Grand márciusi bórkóstolós rendezvényei

2015. március 11. 07:52 - Észak-magyarországi régió

Kalandos bórkóstoló, ötcsillagos wellness, egyedülálló borvacsora, Herceg Flóra és a Például Igen egyedi népzenei élményekkel, mindezek várnak ezen a hétvégén Tokaj-Hegyalján a Tokaj Grand eseménysorozat rendezvényein.

tokajgrand.jpg

Íme a részletek:

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tokaj Grand 2015
Helyszín: Andrássy Rezidencia Winde & Spa, Tarcal, Fő u. 94.
Időpont: 2015. március 13-15.

Különleges borgasztronómiai kikapcsolódásra invitálunk az Andrássy Rezidenciába, ahol a diszkrét luxus jegyében, arisztokrata miliő vár, VinoSense Spa kényeztetéssel és egyedülálló Holdvölgy-borvacsorával együtt teheti tökéletessé a hétvégédet.

Herczeg Flóra a Tállyai BorBárban
Helyszín: Tállyai BorBár, Maillot Kastély, Tállya, Rákóczi u.
Időpont: 2015. 03. 14.

2015. március 14-én a Tállyai BorBár nevű borkóstolóval egybekötött esemény vendége Herczeg Flóra énekesnő lesz, aki Például Igen nevű zenekarával újraértelmezi a népzenét. A népi dallamok mai, hétköznapi hangvételű szövegekkel szólalnak meg, közben az est jó hangulatához környékbeli tokaj-hegyaljai borászatok borai járulnak hozzá. Ha bor- és zenekedvelő vagy, vagy vonz a Hegyalja, akkor ott e helyed a BorBárban a történelmi Maillot-kastélyban.

A Tokaj Grand rendezvényei nemcsak Tokajban és környékén, de Budapesten is elérhetőek számtalan formában és helyszínen, a borbároktól a borkereskedéseken át a pincészetekig.

A rendezvény kiemelkedő eseménye pedig a 2015. március 28-án zajló Nagy Tokaji Kóstoló. Ezen a szombaton, a Corinthia Hotel Budapestben nemcsak mesterkurzusokon nyílik lehetőségünk egészen közelről megismerkedni a tokaji borokkal, de 66 pincészet tételeit is megkóstolhatjuk, sőt a legnevesebb tokaji kulináris élményműhelyek is bemutatkoznak..

További infó és forrás:  Tokaj Grand

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr277256915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása