Jönnek a legjobb GeoGondolatok - Salgótarján - Karancs-Medves

2014. június 20. 11:36 - Észak-magyarországi régió

Szerintük is kirándulás közben jönnek a legjobb gondolatok, ezért készült egy mobil applikáció a GeoGondolat címmel, ahol interaktív túravezetés során találkozhatsz Oravec Nóra, Pindroch Csaba és Kubinyi Júlia gondolataival a Karancs-Medvesen!

geogondolat.jpg

Forrás: Salgótarján Turisztikai Desztináció facebook oldala

A GeoGondolattal könnyedén ráhangolódhatsz a természetre, segít az inspirálódásban és a feltöltődésben.

Hogyan? Először is sétálnod kell a természetben! 4 túraútvonalat is biztosítanak ehhez a salgótarjáni Karancs-Medves vidékén interaktív túravezetéssel, hogy el ne tévedj. Ha ez már megvan, jöhet az inspiráció gyűjtés. A salgótarjáni erdők fái beszélnek hozzád! Inspiráló gondolatokat helyeztek el, amikkel sétád során találkozni fogsz.  Ha eszedbe jut valami, amit sétáid során szeretnél feljegyezni, vagy megmutatni a barátaidnak, a GeoGondolat természetjáró alkalmazással ezt is megteheted.

Az applikáció itt tölthető le, egyelőre Android készülékre, hamarosan lesz IOS-ra

További infók és kirándulási tippek Salgótarján és Karancs-Medves térségéből: ITT

További érdekességek a facbookon: ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr456389111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása