Ha BEERod a sört - Sörfesztivál Egerben

2013. május 28. 16:51 - Észak-magyarországi régió

A borkedvelők helyett, most a sörbarátoknak kedveznek Egerben: 2013. június 14-16. között, Sörfesztivál az Agria Parkban. Lesz kaja, pia, koncertek, meg minden ami kell.

Mozgalmas és változatos három napnak nézünk elébe. 14-én pénteken kezdődik a sör-gasztronómiai dzsembori, a kínálat pedig azonnal pavlovi reflexeket indít az ember szájában: világbajnok sörök, ízesített, házi készítésű különlegességek, belga és cseh remekek, akik már garantált résztvevői a rendezvénynek.

16.30-tól Herczeg Flóra és a Például Igen zenekar akusztikus koncertje nyitja meg a fesztivált, akik egyébként nemrégiben az Egri Csillag Fesztiválon debütáltak ebben a felállásban. 18.00-tól érkezik az első nagyágyú: Tóth Vera élő nagykoncertjét élvezhetjük egy jó korsó sörrel a kezünkben. Estére pedig beindul a pörgés: 20.00-tól a Part Café lemezlovasai pörgetik majd a korongokat.

Szombaton, 15-én már délelőtt kezdetét veszi a program, méghozzá a sörfogyasztók kedvenc sportjával: 10.00-tól Csocsó verseny várja a vállalkozó szelleműeket. Azonban miután alaposan kipörgettük magunkat, ne is menjünk messzire, hiszen 15.00-tól a magyar stand-up comedy egyik leghíresebb figurája, Badár Sándor szórakoztatja majd a közönséget. Aztán, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat, 16.30-tól a Mrs. Columbo zenekar jazz koncertjét élvezhetjük, amelynek egyik tagja nem más, mint Galambos Dorina (az uraknak itt halkan megsúgjuk, hogy egyébként remekül főz!). 18.00 órától pedig kezdetét veszi az időutazás: színpadon a Mystery Gang, akik igazi, hamisítatlan, rockabilly partyval táncoltatnak meg kicsiket és nagyokat. De a buli nem állhat meg ezután sem, hiszen 20:00-tól Popméter Dj-k muzsikálnak nekünk.

16-án, vasárnap helyi zenekarok veszik birtokba a kertet: 14.00-tól a Rejtező, 15.30-tól a Black Rose Night, 16.30-tól a Deja Vivo, 17.30-tól a Superego 3, végül 19.00-tól a Psychogang tépi majd a húrokat. Persze, csak ha bírod a metált.

Ja, és a legjobb majdnem kimaradt: egész hétvégén ingyen csocsó a Hencsergőben!

Ha ez a program nem mozdít ki a tv és a számítógép elől, akkor semmi! Találkozunk június 14-16. között az Agria Parkban!

További info az Agria Park honlapján >

agria_sorfeszt.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: eger rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr855330682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása