Középkori hangulatú túrázás Szendrőn

2013. március 28. 15:07 - Észak-magyarországi régió

Középkori építészeti remekeket is megcsodálhatnak azok, akik részt vesznek a VIII. Vitézlő teljesítménytúrán 2013. április 12-13-án. A részvétel minden korosztály számára ajánlott, a legbátrabbak akár kenuba is huppanhatnak.

Korabeli hangulatot idéző kosztümökben várják a szervezők a vállalkozó szellemű túrázókat, akik kísérletet tesznek az akár 50 km-es teljesítménytúra végigjárására. A különleges kaland nem csak kiváló aktív kikapcsolódást nyújt, de természeti, építészeti és történelmi örökségek megismerésére is remek alkalmat kínál.

Hogy kinek ajánljuk? Iskolás csoportoknak, baráti társaságoknak, családoknak, egyéni túrázóknak, cégek számára csapatépítő tréning gyanánt, egyszóval mindenkinek. A gyalogosan indulók 15, 25, 35, és 50 km-es távok közül választhatnak, a kerékpárosok 50 és 80 km-en tesztelhetik strapabíró képességüket. A vízi sportokat kedvelők 25 km-es kombinált (20 km gyalog és 5 km kenu) túrát is választhatnak.

A résztvevőket itiner segíti a tájékozódásban, a túrázásban megfáradt természetbarátokat pedig étellel és itallal várják az ellenőrzőpontokon és a célban. A Vitézlő túrán nem csak egy kellemes tavaszi sétát tehetünk középkori hangulatban, de a teljesítése remek kihívást jelenthet bárki számára.

Április második hétvégéjén tehát irány Szendrő és túrázzunk egy nagyot!

További információ a Vitézlő Teljesítménytúráról >

szendroitura.JPG

Fotó: www.szendroitura.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr415177766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása