Csipke Rozé bemutató az egri Bikavér Borházban

2013. március 04. 16:41 - Észak-magyarországi régió

Nőnapi meglepetésekkel tűzdelt borkóstolón ismerkedhettek meg az Ostorosbor idei szenzációjával, a Csipke Rozéval. Látogass el pároddal március 7-én este az egri Bikavér Borházba, ahol akár a nőnapi ajándékot és virágot is megnyerhetitek.

2012-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt az Ostorosbor különlegessége, amely kékfrankos-merlot-kékoportó házasításból született és minden bizonnyal az év egyik legnépszerűbb nedűje lesz belőle. A karakteres, mégis simulós, könnyen iható bor elsősorban a női célközönség számára készült, de a tapasztalatok azt mutatják a férfiak is vevők a friss, gyümölcsös italra.

A nevében és ízvilágában is egyedi borhoz különleges címke is dukál, aki szeretne vele megismerkedni, csütörtökön 19:00 órától megteheti az egri Dobó téren található Bikavér Borházban, amelyre jelentkezni a 06-30/365-53-90 telefonszámon lehet. Aki már ismeri az se maradjon otthon, lepje meg párját egy rendhagyó nőnapi ajándékkal, ezt biztosan szeretni fogja!  A borászatról bővebben a http://www.facebook.com/ostorosbor oldalon olvashatsz.

csipkrerose_ostoros.jpg

Fotó: heol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr635116343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása