Élményvonat, éjszakai fürdőzés: ez is a Miskolci Kocsonyafesztivál!

2013. február 21. 09:55 - Észak-magyarországi régió

Különleges kiegészítő programok tarkítják az egyébként is változatos Kocsonyafesztivál idei menetrendjét. Február 23-án a Kocsonya-expressz utasaiként zakatolhatunk a legendás pislogó béka fővárosába, a pancsolni vágyókat pedig a Barlangfürdő hívja éjszakai fürdésre.

Barlangfurdo_Ejszakai_90x139_2013-feb_Kocsonya_PREVIEW.jpg

Hogy mit kínál az Élményvonat? A családias hangulat garantált, az utazás teljes ideje alatt hostessek gondoskodnak az utasok kényelméről, a folyamatos tájékoztatás pedig hangosbemondón keresztül jut el a közönséghez. Az odafelé vezető úton welcome drink és reggeli üdvözlő falatkák fogadják a vendégeket, hazafelé apró meglepetések, nyereményjátékkal egybekötött totó és zenés szórakoztató program színesíti a jóllakott "kocsonyaturisták" utazását. A MÁV Nosztalgia Élményvonatja a kisgyermekeseket játszókocsival várja, de a kerékpárosokra és a mozgáskorlátozottakra is gondol: bicikli- és kerekesszék szállítás is megoldható.

A Kocsonyajárat Budapest, Nyugati pályaudvar indulással, Rákosliget, Gödöllő, Hatvan, Mezőkövesd érintésével érkezik Miskolc, Tiszai pályaudvarra, a pontos menetrendről és a jegyárakról bővebb tájékoztatás a www.mavnosztalgia.hu weboldalon olvasható.

Akik viszont nem mindennapi éjszakai élményt keresnek, azok számára kiváló program az éjszakai fürdőzés Miskolctapolcán. A termálvíz vájta barlangok csodálatos világa és a természetes gyógyvíz jótékony hatása mellett, a Szauna Szeánsz Színház előadását is élvezhetik a Kocsonyafesztivál jegyében fürdőzők. A Barlangfürdőben soha sincs rossz idő, szóval bátran megmártózhatunk akár így tél vége felé is. A Barlangfürdőről és szolgáltatásairól bővebben a www.barlangfurdo.hu oldalon olvashatunk.

Bővebben a Kocsonyafesztiválról >

kocsonya_mav.jpg

Forrás: MÁV Nosztalgia Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr735074410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása