2012. december 15-től új épülettel várja vendégeit a Bükkszékfürdő

2012. december 14. 14:57 - Észak-magyarországi régió

December közepétől új épülettel várja a vendégeit a bükkszéki fürdő.

Új kép (3).bmp

Ismerje meg megújult fürdőt, ahol az idősektől a kisbabákig mindenkit szeretettel várnak!
Nyáron az élményelemekkel bővült strand, az év fennmaradó részében a fedett fürdőépület nyújt minden korosztály számára kényelmes pihenési-, szórakozási-, vagy éppen gyógyulási lehetőséget.
Látogasson el és ismerje meg a hely egyedülálló atmoszféráját, tapasztalja meg a Salvus víz méltán világhírű jótékony hatásait!

A SALVUS gyógyvíz összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. A SALVUS gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak. Anyagcsere, emésztőrendszeri és légzőrendszeri panaszokra is javallt a SALVUS víz használata, ezen kívül cukorbetegség, dohányzási panaszok, légúti betegségek, gyomorfekély, gyomorsavtúlképződés, kolitisz, asztma, köhögés, garat és gégegyulladás és még sok más hasonló panaszok kezelésére orvosilag is javalt készítmény a SALVUS víz.

Egy teljesen új többszintes épület került megépítésre, melyben mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget. 
Helyet kapnak az épületben: öltözők, igényesen kialakított étterem, gyógyászati kezelő helységek, gyermekvilág (élményelemekkel felszerelt medence, melegítőkonyha, pihenősarok, külön wc, pelenkázó), 35-40 fős SALVUS gyógyvizes medence, élménymedence (úszósávval, pezsgőfürdővel, dögönyözőkkel, nyakzuhannyal, buzgárral), wellness részleg (szaunával, gőzfürdővel, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal), SALVUS vízzel működtetett inhalárium. A medencék teljesen klórmentesek és az épületből lehetőség nyílik kiúszni a kinti élménymedencébe is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr74965393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása