Touch Info pontok az egri térségben

2011. december 20. 09:38 - Sándi

Nyolc információs terminált állítottak fel a térség turisztikai központjaiban, amelyen a turisták információt kaphatnak a települések látnivalóiról, programjairól, szállás- és kikapcsolódási lehetőségeiről. 

A Csillagvidék TDM által felállított Touch Info pontok naprakész információkat tartalmaznak a települések aktuális eseményeiről, de szállásfoglalásra is alkalmas. A szervezet 8 kültéri és 2 mobil terminált vásárolt, azokat Egerszalókon két helyszínre, Demjénben, Mezőkövesden, Bogácson, Szilvásváradon és Sirokban helyezte el, és még Egerben tárgyalások folynak a pontos helyszínéről. A szolgáltatók folyamatosan töltik rá és frissítik az adatokat. 2012. november végéig csak próbaüzemben működnek és csak magyar nyelvű menüvel és feltöltött tartalommal funkcionálnak. 
Célunk, hogy a térségben található települések turisztikai összekapcsolódását elősegítsük, és az utazási csomagokról áttérjünk az élmény centrikus értékestésre- emelte ki Pataki Sándor a Csillagvidék TDM elnöke a hétfői átadón. 
 
forrás: egriszin.hu
 
 
Szólj hozzá!
Címkék: eger egerszalók tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr223477551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása