Egészségturisztikai workshop Pozsonyban

2011. május 20. 11:08 - torosziget

Teltházas rendezvény Pozsonyban

Az áprilisi kassai bemutatkozás után, a szlovákiai roadshow folytatásaként ismét egy turisztikai workshopon mutatkozott be Észak-Magyarország és Észak-Alföld. Ezúttal Szlovákia fővárosába, Pozsonyba látogattak a két régió szolgáltatói, hogy a szlovák utazási irodák és a média képviselőivel találkozzanak és tárgyaljanak.

A két régió kínálata jól illeszkedik az MT Zrt. marketingtevékenysége során Szlovákiában kommunikált üzenethez, valamint a szlovák turisták igényeihez – kiemelkedően az egészségturizmus, de az aktívturizmus, a bor és gasztronómia tekintetében is.

A 2011. május 18-i pozsonyi turisztikai bemutatkozáson az észak-magyarországi régióból a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága mellett részt vett a Lifestyle Hotel Mátra****, a mátrai Hunguest Grandhotel Galya****, a lillafüredi Hunguest Hotel Palota****, az egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, a Tokaj-Hegyalja Turisztikai Desztinációs Menedzsment Egyesület, a nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel, valamint a Hotel Eger*** & Park****. Az észak-alföldi régióból a roadshow pozsonyi állomása során a résztvevők többek között megismerkedhettek Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Cserkeszőlő és Martfű gyógyfürdőinek legújabb fejlesztéseivel, aktuális attrakcióikkal.

A rendezvényt, melyen több mint 60 fő vett részt, Heizer Antal, Magyarország szlovákiai nagykövete nyitotta meg. A régiók értékeit bemutató prezentációk után a szolgáltatók önálló bemutatkozására is lehetőség nyílt, ezt követően pedig workshop keretében konkrét tárgyalásokat folytattak a partnerek. A színvonalas rendezvényt a magyar konyha remekeit felvonultató fogadás zárta.

A turisztikai workshopot a Magyar Turizmus Zrt. szlovákiai külképviselete, és a társaság Észak-Magyarországi és Észak-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságai szervezték. A magyarországi szolgáltatók pozitívan nyilatkoztak a bemutatkozásról, a helyszínen már konkrét megkeresések is érkeztek.

Az eseményről szóló első, rendkívül pozitív hangvételű tudósítás már meg is jelent a Voyage magazin weboldalán „A nyár tippje Magyarország” címmel:

Mindkét régió számára fontos a szlovák vendégek érkezése, hiszen Szlovákia az észak-magyarországi régió 3., az észak-alföldi régiónak pedig a 4. legfontosabb küldőpiaca.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 2011.05.19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr552918874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása