2013-ra állhat fel az országos TDM rendszer

2011. március 31. 10:28 - Sándi

„Mi leszünk a régiós TDM-ek, miután lesz elég helyi és térségi szervezet a régiós szint kiépüléséhez” – fogalmazott a regionális marketingigazgatóságokra utalva Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a MaReSz Napon. Ám mint mondta, reálisan nézve ez 2013-2014-re valósulhat meg.

 
Addigra a marketingszervezet is szeretné elérni, hogy tevékenysége ne függjön ilyen mértékben az állami támogatásoktól, amit sales szemlélettel és több lábon állással képzelnek el. Az áprilistól várhatóan aktívabbá váló marketingtevékenységbe szeretnék jobban bevonni a jól működő TDM szervezeteket, és segíteni őket a marketingkommunikációban. Az MT Zrt. és a TDM-ek együttműködési lehetőségeit elemezve kifejtette, jelenleg a belföldi régiós aktivitások, illetve a külföldi vásári megjelenések esetében lát nyilvánvaló kapcsolódási pontokat. Jó példaként említette az egészségturizmusra szakosodott, német PA Touristikkal való ígéretes együttműködést is, ahol a cég nem egyenként tárgyal a régióban a szállodákkal, hanem a helyi TDM-mel egyeztetnek.
 
forrás: turizmus.com
Szólj hozzá!
Címkék: tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr372787558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása