Megjelenési lehetőség szlovák piacra készülő kiadványban

2011. február 07. 09:24 - torosziget

A MT Zrt. szlovákai képviselete 2011. áprilisában jelenteti meg speciálisan a szlovák piacra szánt, várhatóan 56 oldalas piacspecifikus, igényes, szlovák nyelvű imázskiadványát.

Az 5000 példányban megjelenő olvasmányos, gazdag képanyaggal, térképpel illusztrált invitatív prospektus bemutatja Magyarország régióit, tematikus fejezeteiben, pedig az egészségturizmus, az aktív turizmus, bor és gasztronómia, ill. egyéb érdekességek, hungarikumok, kastélyok, várak, falusi turizmus kapnak kiemelkedő szerepet.
A prospektust a szlovák képviselet terjeszti vásárokon, kiállításokon, saját honlapján ill. szlovák partnerei és a szakma számára.

További információ, jelentkezés és helyfoglalás a Media & Print Kft-nél: Teket Ágnes Tel. 1/320-5410 e-mail: agnes.teket@media-print.hu

Jelentkezési határidő: 2011. február 18.

Forrás:
Turizmus Panoráma Bulletin, 2011.02.06.

Szólj hozzá!
Címkék: szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr492643800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása