Felhívás vendéglátóipari egységeknek, Torkos Csütörtök 2011

2011. február 03. 09:47 - torosziget

A korábbi évek hagyományait követve, a Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben is meghirdeti a Torkos Csütörtök akciót. Az esemény időpontja: 2011. március 10.

A Torkos Csütörtökhöz minden olyan vendéglátóipari egység csatlakozhat, amelyik vállalja, hogy március 10-én egész nap – teljes nyitva tartási idő alatt – ’a la carte’ kínálatából 50%-os kedvezményt biztosít a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, készpénzes vagy bankkártyás (amennyiben az az év többi szakában is elfogadott) fizetési mód választása esetén.

A regisztráció folyamatosan zajlik, az akcióban részt venni kívánó éttermek, illetve vendéglátóhelyek 2011. március 7-én 10 óráig jelentkezhetnek a regisztrációs űrlap kitöltésével.

Az MT Zrt. a Torkos Csütörtököt és az akció hivatalos www.menjunkenni.hu honlapját médiafelületein népszerűsíti. A csatlakozó éttermek az akció kiemelt partnere, a METRO áruházaiban és más beszállító partnereknél kedvezményekben részesülnek. Az MT Zrt. a TORK termékeket gyártó SCA Hygiene Products Kft. együttműködésének köszönhetően a február 24-ig jelentkező első 1000 étterem számára Tork”-os Csütörtökös szalvétát biztosít ingyenesen és kiszállítással.

Regisztrálni az akció hivatalos honlapján, a www.menjunkenni.hu oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet március 7-én 10 óráig. A részletes csatlakozási felhívást szintén megtalálják a www.menjunkenni.hu oldalon. További információ: torkos@itthon.hu.
Várjuk jelentkezésüket!

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr182635233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása