Eredményes fél év áll a mezőkövesdi TDM mögött

2010. december 09. 11:44 - Sándi

A Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület 45 millió Ft támogatást nyert el az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében „Matyó vendégszeretet” – Mezőkövesdi Helyi TDM kialakítása című pályázatával. A projektelemek megvalósításának sora 2010. júliusában vette kezdetét, s azóta folyamatosak az újdonságok.

A nyári időszakban animációs szórakoztató, sport programok várták a fürdőben és az üdülőterületen a vendégeket, továbbá szezonális információs pont is működött a Zsóry-fürdő főbejáratánál.
Szeptemberben megújultak a belvárosi Tourinform-iroda informatikai eszközei, melyek segítségével hatékonyabbá vált a napi munka és a vendégek kiszolgálása. Beszerzésre került továbbá 10 elárusító faház, melyeket a nyári animációs programokon kívül helyi nagyrendezvényeken is jól lehet majd használni. A házakkal egy időben egy fa pavilon is érkezett, melyet tavasszal állítanak fel az üdülőterületen és zenepavilonként funkcionál majd.

Az egyesület internetes kampányt is folytat a Vendégváró portálon. November-decemberben a fürdő, a város vonzerői és a szolgáltatók kedvezményes ajánlatait promotálják több alkalommal PR cikk, hírlevél illetve heti ajánló formájában. December 15-én zárul az 1 hónapig tartó nyereményjáték, ahol a játékosok közt hétvégi pihenéseket, valamint páros fürdőbelépőket sorsolnak ki.
A nyertes EU-s pályázatának köszönhetően Mezőkövesd turisztikai infrastruktúrája, kínálata jelentősen megújul az elkövetkező években.
 

forrás: desztinaciomenedzsment.hu

Szólj hozzá!
Címkék: mezőkövesd tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr782504067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása