Minősítő tanfolyam

2010. november 10. 10:14 - Simisimiya

A magánszálláshelyeket minősítő képviselőknek tartanak 60 órás intenzív, gyakorlati oktatással egybekötött tanfolyamot Egerben.

A magánszálláshelyeket minősítő képviselőknek tartanak 60 órás intenzív, gyakorlati oktatással egybekötött tanfolyamot Egerben. A jelentkezők megtanulhatják többek közt a védjegy rendszert, a vendégfogadás ügyviteli szabályait, valamint a programszervezést is. A kurzust vizsga zárja. Szabó István, a Magánszállásadók Országos Szövetségének elnöke elmondta: 2011. január elsejétől kérhetik a panziók, apartmanok szolgáltatásaik minősítését. A kritériumok alapján 4 koronával jelölik a legmagasabb színvonalat biztosító szálláshelyeket, a minőséget a képzett ellenőrök 4 évente felülvizsgálják. Hazánkban 32 ezer magánszálláshely van, de a jövőben csak a minősített házaknak biztosítanak központi reklámlehetőséget.

Forrás: www.radioeger.hu

Szólj hozzá!
Címkék: hotel eger szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr592437915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása