Országos ukrán gyógyturisztikai tanulmányút

2010. október 29. 09:44 - Ákos23

A Magyar Turizmus Zrt. egy kiemelt fontosságú ukrán gyógyturisztikai tanulmányutat szervezett október végén Magyarországra. A Társaság kijevi külképviseletének kezdeményezése alapján ezúttal orvosok (magánklinikák, gyógyászati központok, utazási részleggel is rendelkező magánklinikák) és gyógyturizmussal foglalkozó tour operátorok érkeztek hazánkba október 25-én.
A jövőben a kijevi képviselet is nagyobb hangsúlyt kíván helyezni az egészségturizmus népszerűsítésére, mivel jelentős potenciált lát a gyógyturisztikai célú ukrán beutazó forgalom növelésében.
Az országos tanulmányúton résztvevő orvosok különböző szakterületeket (balneológus, rehabilitológus, neurológus, nőgyógyász, bőrgyógyász, gyógytornász) képviselnek. A vendégek, az ötnapos itt-tartózkodásuk ideje alatt, Észak-Alföldre, Észak-Magyarországra, Hévízre és Budapestre látogatnak el, és minden helyszínen szakmai programokon, fürdőlátogatásokon vesznek részt, helyi vezető orvosok kíséretében.
Az Észak-magyarországi régió gyógyfürdőiről az Eger Termál Kft. főorvos asszonya tartott nagysikerű előadást Egerben a résztvevőknek, a mátraderecskei mofetta vezető főorvosának prezentációja pedig számos új, a vendégek számára eddig ismeretlen információt nyújtott a mofetta hatásairól.
Az országos egészségturisztikai tanulmányút, és a szakmai rendezvény fontos lépést jelent a két ország közötti egészségügyi együttműködés bővítésében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr152407156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása