Bárki véleményezheti a Széchenyi-tervet új honlapján

2010. október 25. 16:13 - Ákos23

Látogatható a Széchenyi-terv honlapja, amelyen az egyes fejezetekről szóló információk és javaslatok, illetve a konzultációkról szóló értesítések olvashatók.
Emellett bárki javaslatot tehet a programmal kapcsolatban.
Elindult a Széchenyi-terv honlapja - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A közlemény szerint a weboldalon minden, az Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos információt megtalálnak az olvasók.
A honlapon a Széchenyi-terv mind a hét fejezete megtalálható, a témákban beérkezett javaslatok, hírek és a szakmai konzultációról szóló információkkal együtt. A fejlesztési terv hét fejezete az egészségipart, a zöldgazdaságot, a lakásprogramot, a vállalkozásokat, az innovációt, a foglalkoztatás növelését és tranzitgazdaság lehetőségeit foglalja magában.
A honlapon bárki javaslatot észrevételt tehet nevének és e-mailcímének megadásával. Külön menüpontban érhetőek el összegyűjtve a már beérkezett javaslatok témakörönként.
Az Új Széchenyi Terv gazdaságfejlesztési program 2011. január 15-én indul el, a pályázatok ekkortól lesznek elérhetőek. A forrásokat uniós pénzek átcsoportosításával érnék el, a fő cél egymillió új munkahely létrehozása tíz éven belül.
A Széchenyi-terv honlapja megtekinthető itt!

A beérkezett javaslatok megtalálhatók ezen a linken!

Forrás: origo - vállalkozói begyed

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr632354132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása