Kreatív műveket várnak pályázatra az Egri csillagokról

2010. október 11. 10:57 - Ákos23

„Egri csillagok” néven országos és kárpát-medencei tehetségkutató rajz- és grafikai versenyt hirdetnek 8. osztályos ifjú alkotóknak.
A pályázatról az egri Eventus Üzleti és Művészeti Középiskolában Sajtos Attila  igazgató beszélt sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy a meghirdetett verseny keretében Gárdonyi Géza Egri csillagok című regényét kell illusztrálniuk a pályázóknak.
Az első fordulóban három alkotás adható be, jellemző helyszínek, helyzetek, ember(ek) megjelenítésével. A beküldési határideje november 19. A zsűri elnöke Jankovics Marcell filmrendező, művelődéstörténész lesz, akinek a munkáját Herczeg István grafikusművész, az intézmény művésztanára is segíti majd.
A második fordulóra a legeredményesebb 40 pályázót hívják be. Az egri vár ódon falai között rendezendő döntőn a helyszínen készített kreatív munkájukkal versenyezhetnek a legjobbak december 10–11-én. Az első három helyezett értékes tárgyjutalomban részesül, és a legeredményesebb művekből CD is készül.

Forrás: www.heol.hu

Szólj hozzá!
Címkék: eger vár heves

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr802362294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása