EDEN-díjas Tisza-tó

2010. szeptember 29. 10:29 - Ákos23

2010. kiváló európai aquaturisztikai célpontja a Tisza-tó. Az elismerést a Tisza-tó huszonöt kiemelt aquaturisztikai célponttal együtt kapta Brüsszelben.
Huszonöt európai természetes vizű turisztikai célpont - köztük a Tisza-tó - kapta meg a 2010. év kiváló európai aquaturisztikai célpontja (EDEN) címet Brüsszelben. Az eseményről kiadott közlemény szerint a díjat az idén olyan víz melletti festői települések, tájegységek, régiók kapták, amelyek innovatív és egyben fenntartható módon kezelik és reklámozzák idegenforgalmukat. Az EDEN díj a felzárkózó, kevésbé ismert uniós turisztikai célpontok "láthatóvá tételét" igyekszik elősegíteni, miközben a kezdeményezés az idegenforgalom természetmegőrző módszereit is támogatja. A 2007 óta létező EDEN-díjat 2007-ben a falusi turizmus, 2008-ban a helyi érintetlen örökségek, 2009-ben a védett területek, idén pedig az aquaturizmus témakörében kimagaslónak ítélt turisztikai célpontoknak ítélték oda.

Szólj hozzá!
Címkék: heves szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr132331696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása