Salakmotor BEK-döntő Miskolcon

2010. szeptember 27. 14:29 - Ákos23

Október 2-án Miskolcon, a népkerti Speedway Arénában kerül megrendezésre az idei salakmotoros BEK-finálé, a honi speedway talán legnagyobb volumenű versenye. Három évvel ezelőtt a boon.hu-Speedway Miskolc együttese világsztárokkal győzött egy teltházas, emlékezetes versenyen. E hét szombatján megint felejthetetlen délután részesei lehetnek azok, akik jegyet váltanak a 2010-es BEK döntőre.
Az induló csapatok: Speedway Miskolc, SK Turbina Balakovó, Kaskad Rovnó, Fabulas Zielóna Góra.
Az időbeosztást igyekeztek úgy kialakítani, hogy a versenyek közt is színes, érdekes programok várják a motorsport szerelmeseit. Ennek megfelelően a következők szerint tervezi a Speedway az idei BEK döntőt:
Október 1. (péntek)
15.00: szabadedzés
18.00: promóció az SM Arénában felállított óriás sátorban (csapatok bemutatása,
közönségtalálkozó, autogram party, filmvetítés, pódiumbeszélgetés egykori salakmotor versenyzőkkel)
Október 2. (szombat)
11.00: pénztár- és kapunyitás
14.30: versenyzői parádé
15.00: a 20 futamos verseny startja
Jegyárak:
Állóhely: 3000 forint
Ülőhely: 5000 forint
A megváltott jegyek az edzés illetve a döntő napjára egyaránt érvényesek. Az edzés megtekintése kizárólag érvényes jeggyel lehetséges. Tekintettel arra, hogy ülőhelyre érvényes jegyet a szervező csak korlátozott számban tud értékesíteni, elővételi lehetőséget biztosít a rajongóknak. A BEK döntő hetében kedden, szerdán illetve csütörtökön 14 órától 17 óráig válthatnak jegyet az szurkolók a népkerti salakmotorpálya versenyirodájában, a depó mellett.

Forrás: www.minap.hu | www.boon.hu

Szólj hozzá!
Címkék: miskolc baz

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr412326961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása