Balneo Hotel Zsori - Jáksó szemüvegén keresztül

2010. szeptember 13. 11:08 - Ákos23

Mezőkövesd volt az úticél a Jáksó László-Nováki Jules párosnak, akik ezúttal a Balneo Hotel Zsori szolgáltatásait tesztelték egy hétvégén keresztül.

"Egy végtelenül helyes, kedves, közvetlen csapat fogadott bennünket, kívülről most sem nagyon szemlélődtünk, szép az épület, épp esett, amikor odaértünk, de kit érdekelt. Van bizonyos, csak az elmebetegeknek fenntartott mosolytípus, amely mindenkinek megjelenik az arcán, amikor szembejövök a kezemhez nőtt kamerával. Pillanatok alatt túlestünk a zsilipelésen, aláírtuk, Jules Rákóczi Ferenc néven, én Sebestyén Balázsén. Aztán nyomultunk fel a szobákba - ketten két egyformát kaptunk, úgyhogy csak az egyiket mesélem: hatalmas, kétszobás lakosztályba jutottunk, effektíve élni tudnék benne, jobban megnézve nagyjából akkora, mint a lakás, amelyben élek Budapesten. Kaptunk bort, gyümölcsöt, üldögéltünk, majd körülnéztünk: egy akkora franciaágy uralkodott a hálórészlegben, hogy ismét eszembe jutott, hogy vagy nőt kellene vinnem ezekre az utakra, vagy egy bernáthegyit, ja, távirányítóval lehetett emelni és süllyeszteni a fejrészt. Tényleg. Erről is csak az jutott eszembe, a kádas fürdőszobáról meg méginkább. Kisfiam, te milyen indián vagy - inka. Hát apád? Még inkább. Mindegy.
Ezer szekrény, jól elhelyezett és számos hálózati csatlakozó, két baromi méretű tévé, jelzem, HBO is volt, amit eddig nemigen tapasztaltam szállodában, le is horgonyoztunk egyből egy akciófilm harmadik harmadán - borozgatva. A fürdőszobában bidé mosolygott, s volt még egy vécé, egyébként bidétlenül, de ha valaki szereti vízsugárral kényeztetni magát alulról, gyalogoljon át a fürdőszobába. Nem?
A liftben kapaszkodók is voltak, amiről ismét az jutott az eszembe. Jules-nek más: ő felmászott rájuk, remélem, ezt nem olvassák a szállodában."

A teljes cikk videókkal megtekinthető itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr852292421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása