Egerszalókon tesztelt Jáksó László

2010. szeptember 10. 10:38 - Ákos23

Jáksó László  az év elején Egerszalókon járt Nováki Jules-el, tesztelték a Mesés Shiraz Hotelt, azért, hogy az érdeklődők tájékozódhassanak arról, hogy mire lehet számítani egy mesés egerszalóki kiránduláson.

"Kívülről nem mutat az épület, csak úgy helyes, semmi különös. Még fel is röhögtünk a néven Nováki Jules-lel, akivel boldog párként odaautóztunk, vállalva, hogy lesifotós közvetítésével a Blikk másnap feltárja életem nagy titkát, vagy amit ők annak gondolnak. Szóval mosolyogtunk egyet azon, hogy egy szállodát eleve "mesésnek" hívnak, befelé menet azonnal elkezdtük a tesztelést azzal, hogy tüzetesen megszemléltük a zsiliprendszert - a külső automata ajtó teljes becsukódása után nyílik csak a belső, ez is jópofa, de megegyeztünk abban, hogy ez tök érthető, különben hűl a rendszer, mint valami harmincéves házasság. Büszkén mentünk a portára, ott kedves hölgy fogadott, abszolúte mosolyogva, viszont tömören és hatékonyan mondva el, mi hol van. Még azt is felajánlotta, hogy segít a csomagokkal, úgyhogy felszaladtunk az első emeletre.

Felfelé menet kezdett derengeni, hogy mitől mesés a hely - amennyire csak a hely engedte, labirintusszerűen van kialakítva, valahogy úgy, ahogy kinézhetnek az Ezeregy Éjszaka palotái belül. Nekem legalábbis ez dereng az illusztrációkról. Szóval lejtő fel, le, szűk folyosó, tág folyosó, boltíves dísz a folyosón, meg is rémültünk, hogy ha este ittasan közlekedünk majd erre, akkor megfésüli a fogainkat a belógó rész.

Nem azért mondom, hogy gyűlöljenek azonnal, de lakosztályunk volt. A Kalifa lakosztály. Két hálószoba, egy nappali, egy masszázskádas, szép nagy fürdőszoba és egy amerikai konyha jellegű sarok a nappaliban, odakészített vízforralóval, kávéval és egy tökéletesen funkcionális hűtővel, tehát nem minibár. Ez így jobban is tetszett egyébként, azonnal elkezdtem arról fantáziálni, hogy ezután itt fogok élni, teleteszem szeletelt tarjával, vásárolni járok és közben állandóan masszíroznak. Mert arról is találtunk egy kedves, udvarias papírt az asztalon, hogy két masszázsra a vendégeik vagyunk, bizonyos Hammambéli és Gerard's masszázsra várnak, valamint ez a vörösbornak látszó tárgy valóban vörösbor és egészségünkre. Bólintottunk, hogy ez már jó hely és ráindultunk a borra: az is mesés volt. Kezdtünk beleduzzadni a hely hangulatába - mintha nem is lenne olyan hülyeség így elnevezni a szállodát."

A teljes cikk megtekinthető itt!

Szólj hozzá!
Címkék: hotel egerszalók

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr62285454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása