SPA Falu a mátraaljai Sirokon

2010. augusztus 04. 09:25 - Deeena

Újfajta szolgáltatáscsomaggal vonja magára a figyelmet Sirok: Spa Falu néven komplex szolgáltatáscsomagban kínálja falusi értékeit a regenerálódni vágyó vendégeknek.

A koncepció lényege, hogy a falu adottságai együttesen jelentenek egészségmegõrzõ vonzerõt, amelyet a természeti környezet, a falusi hangulat, a saját elõállítású termékkínálat és a vendég szellemi pihenése jelent. A Borókás Vendégház üzemeltetõi az egészségmegõrzés és a regenerálódás szolgálatába állítanak minden falusi vonzerõt és adottságot, így például akár egy õstermelõ mézkínálatát, vagy a környék természeti szépségét. De elérhetõ a kínálatban többféle masszázs, szauna és wellness-szolgáltatások is.

A Borókás Vendégház+SPA által szerkesztõségünknek bemutatott kezdeményezés osztrák mintára indult el a faluban 2008-ban. Folyamatosan a koncepció mellé álltak a SPA-hoz tágabb értelemben kapcsolódó kistérségi kis- és középvállalkozások, falusi szálláshelyek, és egyre nagyobb keresettséggel kínálják szolgáltatásaikat, mint hangsúlyozzák, a szállodákénál lényegesen barátibb áron. A SPA nagy elõnye, hogy a holt szezonban is vonzerõt jelent, mely szintén kedvez a helyi szolgáltatóknak. Info: www.szallashely-sirok.lapunk.hu.

 

forrás: Turizmus Panoráma Bulletin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr522197612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása