Eszközfejlesztés a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM szervezetben

2010. július 21. 08:55 - Szóbanforgó

 Miután néhány héttel ezelőtt új bútorzatot kapott az erdőbényei turisztikai információs iroda és prospektustartókat a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye helyi TDM szervezet többi irodája, az elmúlt napokban több mint öt és fél milliós informatikai eszközfejlesztésre került sor a TDM szervezetben. A TDM pályázat keretében nyert támogatásból számítógépekkel, notebookokkal és nyomtatókkal, digitális fényképezőgépekkel szerelik fel a szerencsi Világörökségi Kapuzatot, az erdőbényei és tarcali turisztikai infopontot, valamint a Tokaj-hegyaljai Borok Házát és a Tourinform Tokajt. A hatékony és gyors információnyújtás elősegítéséhez a következő hetekben új letéphetős térképek, valamint magyar, angol, német, lengyel, francia nyelven a desztinációt bemutató kiadványok is napvilágot látnak.
 
Az információs irodákban 2010. június 30-ig közel 8.500 vendég fordult meg, a forgalom azonban a nem várt természeti katasztrófák után csak most indul be. A nyári időszakban minden iroda a hét minden napján napi 9-10 órás nyitva tartással várja a vendégeket, a TDM hotline-t pedig 24 órában lehet hívni.
 

Szólj hozzá!
Címkék: tokaj hegyalja tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr562165395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása