Több mint ezer látogató egyetlen éjszaka

2010. június 21. 18:50 - Szóbanforgó

Több mint ezren keresték fel a Művészetek Háza Eger N. K. K. Kft. által üzemeltetett kiállítóhelyeket szombaton, a Múzeumok éjszakáján. Leginkább a Kopcsik Marcipánia édes látványosságaira volt kíváncsi a közönség, de több százan nézték meg a Történeti Tárház fegyvergyűjteményét is.

Az állandó kiállítások mellett a Zsinagóga Galéria napokban megnyílt tárlata is szép számmal vonzotta az érdeklődőket. E kiállítóhelyen kellemes meglepetés várta a látogatókat, egy pohár borral is megkínálták az érkezőket a Szépasszony-völgy díjnyertes palackjaiból.
Az új kiállítás méltán tarthat figyelmet a nagy érdeklődésre, hiszen az Antal-Lusztig gyűjteményből 160 alkotás mutatja be Anna Margit és Ámos Imre művészetét. Még soha nem volt ennyi alkotásuk közösen egy helyen kiállítva. Az „Egy ágyon, egy kenyéren”címmel nyílt tárlat szeptember 5-ig látható Egerben.
 

Szólj hozzá!
Címkék: eger rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr242098923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása