Miskolc - A nyitott kapuk városa

2010. június 21. 13:22 - hanyikur

Miskolcon a heves esőzések nyomai már csak a lillafüredi kisvasút menetrendjében okoznak problémát. A gyermekes családok körében méltán népszerű kisvasút Papírgyár és Lillafüred állomások között közlekedik, jegyek a kocsik külső oldalán mozgó kalauzoknál válthatók (menetrend: www.laev.hu)

Az operafesztivál befejeződött ugyan, de további érdekes programokkal folytatódik Miskolc nyári kulturális kínálata.

Július 8-án indul a Miskolctapolcai Nyár 2010 eseménysorozat. Az Akropolisz Szabadtéri Színpadon csütörtök esténként színházi előadások, szombatonként gyermekeknek szóló programok várják az itt pihenőket. Az augusztusban is folytatódó események a Barlangfürdőben és az odavezető sétányon zajló ingyenes koncertekkel egészülnek ki. Júliusban nyílik Miskolctapolca legújabb attrakciója a Szabadidőpark, ahol szabadon igénybe vehető sportolási lehetőségek csábítanak mozgásra. A diósgyőri vár falai között is mozgalmas lesz az élet, Július 7-én Demjén Ferenc, július 8-11. között a XXXI. Kaláka Nemzetközi Folkfesztivál koncertjei, július 21-től pedig a XIX. Diósgyőri Várszínházi Esték előadásai töltik be élettel a középkori környezetet.

Miskolc aktuális eseményeiről, szálláslehetőségeiről tájékozódjon hivatalos portálunkon: www.miskolctour.hu A Nyitott Kapuk Városa szeretettel várja önt!

További információ:
Tourinform-Miskolc
Városház tér 13.
Tel.: 46/ 350 425
miskolc@tourinform.hu
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr472097924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása