Borsod-Abaúj-Zemplén megye

2010. június 21. 13:37 - hanyikur

2010-ben jubilál X. Borsodi Művészeti Fesztivál, melyet június 15 - 26 között rendeznek meg a Kazincbarcikán és a környező településeken.

A fesztivál célja, hogy a programokat meglátogató érdeklődők, a művészetek segítségével keressék fel Észak-Borsod ismert és eddig fel nem fedezett szépségeit.
Az országos és világhírű művészek minden bizonnyal lélekemelő műsoraihoz elegáns helyszínek, az egykori dicső és gazdag múltat sugárzó kastélyok, gyönyörű templomok, a természet harmóniáját reprezentáló környezet biztosítja az utánozhatatlan, eredeti színpadot.
A programok összeállításánál csupán egy szempontunk van: a minőség! Fesztiválunk évente, Kazincbarcika város, a térség és a művészetek ünnepeként kerül megrendezésre, az idelátogatók nagy örömére!
Komolyzenei- és kórushangversenyek, képzőművészeti kiállítás és igényes könnyűzenei koncertek között válogathatnak vendégeink.
Kedvezményes árú jeggyel utazhat autóbusszal Miskolcról és Kazincbarcikáról a programok helyszínére:

Június 30 - július 4.között rendezik meg a szintén jubiláló XX. ifj. Horváth István Nemzetközi Színjátszó Fesztivált Kazincbarcikán!
 
1972. január 2-9. között adtak randevút egymásnak először Kazincbarcikán, az ország legkiemelkedőbb amatőr színjátszó együttesei, akkor rendezték meg az I. ifj. Horváth István Országos Amatőr Színjátszó Fesztivált. A kétévente megrendezésre kerülő fesztiválon lehetőség van a legkiemelkedőbb amatőr színjátszók találkozójára, tapasztalatcseréjére és színvonalasan szórakoztatja az idelátogatókat.
 
Kazincbarcika Miskolcról a Búza térről induló távolsági autóbusszal vagy személyautóval megközelíthető.

Július 3 - 4. között kerül megrendezésre az immár hagyományosnak mondható Bükkszentkereszti napok.
 
Hazai és külföldi fellépőkkel kulturális, zenei programok, sportvetélkedő, gyerekjátékok, bemutatók szórakoztatják a településre érkező látogatókat.
 
Bükkszentkereszt Miskolcról a Búza térről induló távolsági autóbusszal vagy személyautóval megközelíthető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr892097958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása