Fürdõ-fejlesztés Tiszaújvárosban

2010. május 27. 09:02 - hanyikur

Másfél milliárd forintból fejlesztik a tiszaújvárosi termálfürdõt, a beruházáshoz csaknem 500 millió forintot nyert a létesítmény az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretébõl, a támogatási szerzõdést szerdán írták alá.
Új medencékkel, úgynevezett élménycsarnokkal, öltözõkkel bõvül egyebek mellett a tiszaújvárosi termálfürdõ, amelyet 2001-ben országos gyógyfürdõvé minõsítettek. A fürdõt üzemeltetõ Tiszaszolg 2004 az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-magyarországi Operatív Program turisztikai attrakciók fejlesztése címû pályázaton nyert csaknem 498 millió forintot az 1 milliárd 437 millió forintos beruházáshoz..
A munka már megkezdõdött, és elsõ ütemben elkészült egy 242 négyzetméternyi vízfelületû, csak nyáron üzemelõ gyógyvizes ülõmedence, amelyet a napokban adnak át. A tervek szerint ez év õszén indul a lényegi munka, a beruházás befejezési határideje 2011. augusztusa.

forrás:MTI

Szólj hozzá!
Címkék: baz fürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr872034838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása