Aláírták a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM támogatási szerzõdését

2010. május 19. 09:30 - hanyikur

Május 18-án aláírták a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesület ÉMOP-2.3.1-2009-0014 számú, a helyi TDM szervezet fejlesztésére benyújtott projektjének támogatási szerzõdését a NORDÁ-ban. A TDM pályázati projekt teljes költségvetése 23,5 millió forint.

A projekt tartalmaz kommunikációs infratruktúra fejlesztést (call center, az új turisztikai információs pontok infokommunikációs eszkökkel való felszerelése), eszközbeszerzést (prospektusálványok, a turisztikai információs pontokról hiányzó bútorzat pótlása), képzéseket (nyelvi, TDM, hely- és borismeret, tanulmányút, marketing), marketinget (arculati kézikönyv, kiadványok stb), továbbá programfejlesztést (borbusz indítása) és piackutatást, versenytárs elemzést, marketingstratégia és hálózatfejlesztési stratégia létrehozását. A projekt zárására 2010. decemberében kerül sor.

Szólj hozzá!
Címkék: tokaj hegyalja tdm

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr372014749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása