Vietnami delegáció a gyöngyösi Károly Róbert Fõiskolán

2010. május 12. 09:37 - hanyikur

Május 10-én a Károly Róbert Fõiskola vendégül látta a Magyar – Vietnami Baráti Társaság szervezésében hazánkban tartózkodó vietnami delegációt, amelynek tagja volt az ottani Agrárszövetség elnöke, a kereskedelmi – turisztikai együttmûködésben érdekelt referensek és hazai partnerként a Magyar Leader Szövetség alelnöke is.

Miután a természeti erõforrásokkal való gazdálkodás és a fenntartható fejlõdés terén jártas szakemberek iránt világszerte rohamosan nõ az igény, együttmûködési programok lehetõségének egész sora vetõdött fel az oktatástól a kutatáson és vidékfejlesztésen át a szaktanácsadásig.

Megállapodás született arról, hogy a következõ néhány hónapban mindkét fél részletesen kidolgozza elképzeléseit a konkrét programokról, azokat egyeztetik, és ez év szeptember elején egy magyar delegáció vietnami látogatása során a tételes együttmûködési szerzõdést írhatnak alá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr391994408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása