Üléseztek a kastélyszállodák, változások a tagságban

2010. május 05. 09:03 - hanyikur

Május 3-án lezajlott a Magyar Kastélyszállodák Egyesületének közgyûlése a gyõri Klastrom Hotelben. A napirendi pontok között a közgyûlés elfogadta a 2009. évi mérlegbeszámolót, valamint a 2010. évi költségvetést. Új tagként csatlakozott az egyesülethez a Nógrádgárdonyban található, négycsillagos szolgáltatási színvonalat nyújtó Fõnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel, amelyhez héthektáros õsfás park tartozik. Ezenkívül három új támogató taggal is bõvült a szövetség. Ugyanakkor a Héderváry Kastély kérte tagságának átmeneti szüneteltetését, a folytatást a késõbbi egyeztetés eredményétõl téve függõvé – tájékoztatta szerkesztõségünket Hirholcz Ákos, az egyesület titkára.

A közgyûlés új, interaktív weboldal létrehozását határozta el, õszi határidõvel. A nap végén a szentantalfai Dobosi Pincészet tartott biobor-bemutatót és -kóstolót. A Magyar Kastélyszállodák Egyesületének következõ, tisztújító közgyûlését októberben tartják.

Szólj hozzá!
Címkék: hotel nógrád

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr731975774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása