Szálloda épül a sárospataki Végardó Fürdõ mellé

2010. április 12. 10:58 - hanyikur

Sárospatak önkormányzata, mely több lépcsõben fejleszti a Végardó Fürdõt, megkezdte egy wellness központ kialakítását is. A létesítmény hosszú távú fenntarthatóságát szem elõtt tartva pedig magas színvonalú szálláshely létrehozására írtak ki ingatlanhasznosítási pályázatot. A város képviselõtestülete március 26-i határozatával a „K+F” Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.-t hirdette ki a pályázat nyertesének, ennek nyomán megkezdõdött az ingatlanhasznosításra vonatkozó végleges szerzõdés kidolgozása.

A 4 csillagos, 120 szobás wellness szálloda közvetlenül a fürdõ szomszédságában épül meg, zárt folyosóval összekötve a Végardón létesülõ wellness központtal. A hotel megjelenésében és szolgáltatásaiban is illeszkedni kíván majd szûkebb és tágabb környezetéhez, így a környezõ borvidék, Sárospatak és Zemplén jellegzetességeit tükrözi majd. Megvalósulása jelentõs mértékben hozzájárulhat Sárospatak és a régió idegenforgalmának fejlõdéséhez. (Képünkön a Makovecz Imre tervei szerint megújult fürdõ bejárata)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr521913991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása