Erdei táborral bővült a Hotel Eger & Park kínálata

2010. április 12. 16:24 - hanyikur

2010-től az Eger-Park Hotel Kft. üzemeltetésében működik a Tardosi Ifjúsági és Sporttábor, mely Egertől 16 km-re található.

A létesítmény továbbra is a Heves Megyei Önkormányzat tulajdonában van, az üzemeltetéssel azonban az Eger-Park Hotel Kft. bővítette kínálati palettáját. A 80 férőhelyet biztosító erdei táborban jól felszerelt tornacsarnok, bitumenes és füves sportpályák, nyársaló és bográcsozó helyek állnak rendelkezésre. A szálláshely környezete látnivalókban gazdag, kiváló kirándulási lehetőséget nyújt a Bükki Nemzeti Park. A Kft. egynapos outdoor rendezvények, cégmajálisok, csapatépítő tréningek helyszínének szánja a Tardosi Ifjúsági és Sporttábort, amely íjászatra, kerékpáros és lovas túrázásra is lehetőséget kínál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr631915064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása