Tourinformos tippek turistáknak

2010. február 05. 08:59 - hanyikur

Kedvező a fogadtatása a Tourinform Debrecen Tourinformos Tippek Turistáknak elnevezésű éves programsorozatának. Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy az érdeklődő debreceniek közül egyre többen térnek vissza az irodába, hogy megismerkedjenek az újabb és újabb úti tippekkel, ajánlatokkal. Január témája a téli sportok, farsangi programok volt. A rendezvény sikerét növelte a hetente megújuló totó, melynek szerencsés nyertesei a bemutatkozó desztinációk által felajánlott értékes ajándékokat vihettek haza, így többek között mátrai útikönyveket, képes borkalauzt, valamint ingyenes napijegyet a Zemplén Kalandparkba és a Nordica Síarénába.

Februárban folytatódik az akció, mely a hónap során a Magyar Turizmus Zrt. tematikus évéhez, a Fesztiválok Évéhez kapcsolódó ajánlatokat tár majd az irodába betérő érdeklődők elé. Természetesen most is lesznek ingyenesen elvihető kiadványok, információs anyagok, kóstolók, kedvezményes program- és szállásajánlatok, kisfilmek, és nem marad el a totó sem.

Február kiemelt témája: 2010 A Fesztiválok Éve és városlátogatások.
 

Szólj hozzá!
Címkék: javaslat szakmai

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr451730983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása