Újra magyar bor a Wine Spectator Top 100 között!

2009. december 01. 10:22 - hanyikur

A Royal Tokaji 5 Puttonyos Aszú 2005 Red Label a Wine Spectator által a világon a legjobbnak talált 100 bor között az előkelő 44. helyezést érte el. A neves amerikai magazin minden év végén 100-as listán értékeli az év során a világ minden tájáról kóstolásra került borokat.

Hazánk turisztikai kínálata az elmúlt hetekben több rangos listán is előkelő helyen végzett. Mint arról korábban hírt adtunk, a világhírű amerikai Forbes Magazin internetes portálján Európa 10 rejtett ékköve között helyet kapott az Aggteleki-karszt, az utazók körében pedig a világon az egyik legmeghatározóbb véleményformálónak és információ forrásának számító TripAdvisor már kétszer is beválasztotta Tokajt a világ Top10 bortúra úti célja közé.

Az elismerések amellett, hogy jelentős hírértéket generálnak hazánk számára, tovább erősítik Magyarország pozitív turisztikai imázsát is, ezért kiváló eszközként alkalmazhatók a Magyar Turizmus Zrt. külföldi promóciós tevékenysége során is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr381565804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása