Hazánk a világhírű Forbes-listákon

2009. november 20. 09:35 - hanyikur

A világhírű amerikai Forbes Magazin internetes portálja számba vette Európa rejtett kincseit. Az oldal szerint „el kell felejteni” az Eiffel-tornyot és a Vatikánt, helyette inkább 10 kevésbé ismert desztiniációt ajánlanak az olvasók figyelmébe. A kontinens legjobbjairól készített összeállításban pedig az Aggteleki-karszt is szerepel!

 

Egy másik Forbes-lista pedig Európa 10 legjobb luxusszállodája között említi a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalt.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Forbes Magazin idén első helyen ajánlotta hazánkat azon országok között, amelyek a legkedvezőbb ár/érték arányt kínálják a jelenlegi gazdasági válságban az amerikai utazóknak, így azokat mindenképpen érdemes felkeresni.

A megjelenések igen jelentős hírértéket generálnak hazánk számára, mivel a Forbes Magazin olvasóközönség demográfiája minden hirdető „álomlistája”: az USA és az egész világ legbefolyásosabb üzleti-, politikai- és pénzügyi elitje az olvasóközönsége.

www.forbes.com/2009/09/21/europe-travel-gems-lifestyle-travel-europe-sightseeing_slide_9.html

Szólj hozzá!
Címkék: aggtelek

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakmagyarorszagon.blog.hu/api/trackback/id/tr521538810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása